Header Ads

Videoclip Stefan Banica - Gustul Dragostei

Vezi videoclipul melodiei Gustul Dragostei cantata de cantaretul roman Stefan Banica.
Melodia "Gustul Dragostei" este extrasa de pe albumul Super-love, album lansat de Stefan Banica in toamna lui 2010.

Videoclipul a fost filmat in studiourile MediaPro din Buftea prin metoda "one shot" (metoda nu presupune montaj, intreg videoclipul fiind filmat fara intrerupere) si a fost regizat de regizorul Marian Crisan.

Despre videoclip Stefan Banica spune ca:
“E o poveste simpla: ies afara intr-o dimineata insorita la o mica plimbare, iar pe parcursul acestei plimbari intalnesc tot felul de situatii de viata obisnuite, cu oameni obisnuiti, care sugereaza dragostea in diverse ipostaze. Noutatea, in ceea ce ma priveste, in realizarea acestui videoclip este modalitatea de filmare: s-a filmat totul dintr-un singur cadru, cap-coada, fara intrerupere. Nu a fost usor, a trebuit sa se repete de mai multe ori cu toata lumea, a fost nevoie ca toti cei care au participat la filmari sa se sincronizeze exact pe parcursul derularii momentelor din povestea clipului. Daca cineva gresea, se intrerupea filmarea si se lua de la capat. Au fost filmate aproximativ 17-19 duble. Este primul clip de acest gen din cariera mea. Sper sa va placa.”

“E frumos cand te indragostesti, indiferent de varsta, e un sentiment de prospetime, de noutate si cel mai frumos e atunci cand reusesti sa pastrezi aceasta prospetime. Nu stiu daca exista formule magice in acest sens, dar asta ar fi ideal. Dragostea face parte din viata, iar, cu trecerea timpului, nu stii in ce punct ajungi, n-ai nici o certitudine. Si atunci, pe tot acest drum, trebuie sa incerci sa pastrezi ceea ce ai castigat.”

Categorie muzica: Muzica Rock

Videoclip Stefan Banica - Gustul Dragostei

Niciun comentariu

Un produs Blogger.