luni, 3 octombrie 2011

Videoclip Michael Jackson - Behind The Mask

Vezi videoclipul melodiei Behind The Mask cantata de regretatul cantaret american Michael Jackson.
Melodia "Behind The Mask" este al treilea single extras de pe albumul Michael, album lansat post-mortem pe 10 decembrie 2010.

De pe acest album ati mai putut vedea aici pe site si videoclipurile melodiilor: Hollywood Tonight si Hold My Hand.

Categorie muzica: Muzica R&B

Videoclip Michael Jackson - Behind The Mask (2011)

2 comentarii:

Athina-Aurelia Costea ( Brasov ) spunea...

MULTUMIRI, MULTUMIRI si iarasi MULTUMIRI din toata inima celor care contribuie la popularizarea in mod nedeformat a creatiei acestui INGER-MICHAEL, la pastrarea ei, a numelui si a memoriei SALE neintinate, asa cum se cuvine, la spalarea macar a unei parti din multimea mizeriilor cu care au tot aruncat si inca arunca in EL unele minti bolnave. Continuati aceasta opera valoroasa ! NU renuntati pentru nimic ! Este nespusa nevoie de atitudine impotriva neincetatelor atentate la morala, la memoria acestei fiinte UNICE, INOCENTE , daruite de D-ZEU noua nevrednicilor , si de educare a tinerelor generatii. NU UITATI : indiferenta noastra = incurajarea murdariilor, ranirea din nou a acestui INGER. Atitudinea noastra unita, ferma = vocea Dreptatii, Armoniei, vindecarea ranilor LUI MICHAEL si un nou zambet fara egal pe chipul Sau deasemeni, fara egal.

Athina-Aurelia Costea ( Brasov ) spunea...

EXTRAORDINAR de dragut videoclipul !! FELICITARI si MULTUMIRI tuturor celor care au contribuit la infaptuirea acestui tribut de inalta calitate !! Vazand astfel de dovezi de pretuire, mi se umple sufletul de bucurie greu de exprimat si ma intaresc in a-L apara pe inger de mizeriile pe care continua sa i le arunce unele minti bolnave. Este drept ca INGERUL nostru – MICHAEL este prezent doar cu glasul Sau INCONFUNDARIL, IREPETABIL, cum de fapt, EL insusi este INEGALABIL pe vesnicie, dar numarul urias al prietenilor LUI si diversitatea modurilor lor in care IL omagiaza, au alcatuit un proiect demn de urmat, placut vederii si foarte graitor pentru imensa iubire deplin meritata de MICHAEL. D-ZEU sa-L binecuvanteze vesnic , cat si pe toti fanii din lume !!

Trimiteți un comentariu

Cumpara

 
Videoclipuri noi 2016 - Muzica noua 2016