Header Ads

Alex Velea

Biografie Alex Velea

Nume complet: Alex Velea
Data nasterii: 13 mai 1984
Locul nasterii: Craiova, Romania
Genuri muzicale: R&B, Pop, Rap
Site oficial: Alex Velea

Cu sound-ul original, carisma, miscarile sale si forma fizica de invidiat, Alex Velea a cucerit rapid publicul roman, ajungand in momentul de fata unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului.

"Yamasha" reprezinta primul sau album, aparut in 2006. Pentru acesta, Alex a colaborat cu Marius Moga, Smiley, Connect-R, Matteo si Don Baxter, rezultatul fiind un mix original de R’n’B, hip hop si pop. Cele trei single-uri extrase de pe acesta – "Yamasha", "Dragoste la prima vedere" si "Doamna mea" s-au bucurat de o primire exceptionala din partea publicului si au marcat un inceput spectaculos pentru Alex Velea.

Stilul original al lui Alex Velea a permis de-a lungul timpului colaborari dintre cele mai surprinzatoare. Pana acum, acesta a cantat impreuna cu: Anda Adam (Selecta), Mandinga (Cand sunt cu tine), Connect-R (Daca dragostea dispare), CIA (Mai vrei), Smiley (Am bani de dat), Puya (Secret) si Grasu XXL (Turnin’).

Succesul ca artist al lui Alex a fost confirmat prin numeroare premii:
Discul de aur – albumul Yamasha
Romanian Music Awards: Best Show, Best Male, Best New Artist.

In 2009 Alex Velea vine cu inca doua single-uri de succes: "Doar ea" si "Secret", cel din urma in colaborare cu Puya. Acestea sunt extrase de pe albumul "Secret", produs in totalitate de HaHaHa Production si care urmeaza a fi lansat in vara anului 2010.

De pe acelasi album face parte si Don’t say it’s over, cel mai nou single al lui Alex care va avea parte de o promovare inedita: in iunie 2010 Alex a reusit sa adune peste 1500 de dansatori la cel mai mare flash mob facut pana acum in Romania.

Ultimul single al lui Alex Velea se numeste "One Shot" si a fost lansat pe 23 November 2010. Videoclipul melodiei One Shot a fost lansat astazi 10 februarie 2011

sursa: www.alexvelea.com

Videoclipuri Alex Velea
Alex Velea - Whisper (2011)
Alex Velea - One Shot (2011)
Simplu ft Alex - Convict (2011)
Alex Velea - Don’t say it’s over (2010)
Connect-R feat Alex - Daca Dragostea dispare (2007)
Sisu & Puya ft Alex Velea - Mai Vrei (2007)

Single-uri  Alex Velea
Alex Velea - Love Song (2011)
Simplu ft Alex Velea - Convict (2011)

Versuri  Alex Velea
Versuri "Whisper" by Alex Velea

Filmografie  Alex Velea
The Godmother (2011)
Un film simplu (2008)

Niciun comentariu

Un produs Blogger.