Header Ads

Chris Brown


Biografie Chris Brown

Nume complet: Christopher Maurice "Chris" Brown
Data nasterii: 5 mai 1989
Locul nasterii: Tappahannock, Virginia, SUA
Genuri muzicale: R&B, Pop, Urban, Hip hop soul
Site oficial: Chris Brown

Chris Brown a debutat in muzica in anul 2005 cand la doar 16 ani a lansat primul sau album. Albumu s-a numit "Chris Brown" si a fost un succes comercial, aducandu-i cantaretului 2 discuri de platina pentru vanzari de peste 2 milioane de copii numai in America si peste 3 milioane in toata lumea.

Printre melodiile lansate ca single de pe acest album se numara si: "Run It!", "Yo (Excuse Me Miss)" si "Gimme That".

In 2007 lanseaza cel de-al doilea album, numit "Exclusive". Albumul ajunge pana pe locul 4 in topul american al albumelor "Billboard 200" si se vinde in peste 3 milioane de copii in toata lumea. Albumul este de asemenea clasat de catre revista "Rolling Stone" pe locul 34 in topul "celor mai bune albume ale anului 2007"

In 2009 Chris Brown lanseaza al treilea album din cariera, numit Graffiti, care de asemenea se dovedeste a fi un mare succes. Ajunge pana pe locul 7 in topul "Billboard 200" si primeste 2 nominalizari la premiile Grammy la categoriile: "Best Contemporary R&B Album" si "Best R&B Performance by a Duo or Group with Vocals".

Urmatorul album al lui Chris Brown este programat sa apara pe 22 martie 2011, album care va include si urmatoarele melodii (melodii la care ati putut sa vedeti si voi videclipurile aici pe blog): "Beautiful People" si "Yeah 3x".

Niciun comentariu

Un produs Blogger.