Header Ads

Fly Project


Biografie Fly Project

Nume complet: Tudor Ionescu si Dan Denes
Data nasterii: 2005
Locul nasterii: Brasov - Petrosani, Romania
Genuri muzicale: House, Dance
Site oficial: Fly Project

Trupa Fly Project este compusa din doi dj, pe nume: Tudor Ionescu si Dan Denes. Tudor s-a nascut pe 3 noiembrie 1979 la Brasov iar Dan s-a nascut pe 4 martie 1974 la Petrosani.
In vara anului 2005, cei 2 au lansat prima lor melodie numita Raisa care s-a dovedit un succes, astfel ca au pus la cale si lansarea unui album. Albumul continea 14 melodii si a primit numele "Fly Project"

In 2007 au lansat piesa K-tinne, un succes de piata ce le-a adus nenumarate premii, printre care premiul Romanian Top Hits Best Dance, si Romanian Top Hits Best Song. Succesul piesei nu a facut dect sa prefateze cel de-al doilea album al trupei, acesta nregistrnd vnzari si concerte record.

Anul 2008 le aduce baietilor recunoasterea europeana. Piesa Brasil, declarata hitul anului 2008 in Romnia la Romanian Music Awards, face ravagii si n topurile din afara tarii. Interpretata n colaborare cu Anca Parghel si Tom Boxer, melodia se afla dj pe primele locuri n topurile din Rusia, Brazilia, Spania, Olanda, Turcia, Bulgaria, Grecia, Serbia, Moldova, etc... De asemenea, anul 2008 le-a adus baietilor succesul pe piata muzicala din Asia de est, ei lansnd un album Best Of intitulat Raisa - Angels Na Na Na n Japonia, prin intermediul caselor de discuri Roton si Pony Canyon Japan. Materialul a prins de minune n Asia iar pentru anul 2009, baietii pregatesc un turneu de lunga durata in aceasta regiune cat si in Europa si Statele Unite, unde urmeaza sa semneze un nou contract.
sursa: Videoclipuri noi si Fly Project

Niciun comentariu

Un produs Blogger.