Header Ads

Gwen Stefani

Biografie Gwen Stefani

Nume complet: Gwen Renée Stefani
Data nasterii: 3 octombrie 1969
Locul nasterii: Anaheim, California, America
Genuri muzicale: Pop, dance, rock, electronic, R&B
Site oficial: Gwen Stefani

In anul 1986 Gwen Stefani a fost invitata sa intre in formatia rock No Doubt. Ani de zile formatia se zbate sa reuseasca in lumea muzicala, dar deabia in 1995 odata cu lansarea celui de-al treilea album numit Tragic Kingdom vine si celebritatea.
De pe acest album se detaseaza clar single-ul Don't Speak care reuseste sa ajunga pe locul 1 in topul american "Billboard Hot 100 Airplay" si pe locul 2 in topul "Billboard Modern Rock Tracks". Melodia prinde locul 1 si in topuri din Europa precum si in Australia si Canada.

Intre 2004 si 2008 Gwen Stefani se rupe de formatie si isi incepe cariera solo. Scoate albumul Love. Angel. Music. Baby de pe care lanseaza cateva single-uri de mare succes, cum ar fi: "What You Waiting For?", "Hollaback Girl", "Cool", "Luxurious", "Crash" si Rich Girl" impreuna cu Eve.

In 2006 Gwen lanseaza cel de-al doilea album solo numit The Sweet Escape, dar care nu se mai bucura de acelasi succes ca primul. De pe acest album promoveaza urmatoarele single-uri: "Wind It Up", "Early Winter", "Now That You Got It", "4 in the Morning" si "The Sweet Escape" cantat impreuna cu Akon.

In 2008 Gwen Stefani se intoarce in formatia No Doubt cu care pleaca in turneul Summer Tour 2009.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.