Header Ads

Adrian Eftimie - videoclipuri si biografie

Biografie Adrian Eftimie

Nume complet: Adrian Eftimie
Data nasterii: 17 mai 1978
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Genuri muzicale: House, Dance
Site oficial: Adrian Eftimie
Pagina Facebook: Adrian Eftimie

Adrian Eftimie, s-a nascut pe 17 mai 1978 in Bucuresti.
Dragostea lui pentru muzica a inceput devreme in viata lui! La 14 ani a simtit chemarea muzicii si din acel moment mixajul a devenit pasiunea lui.

In 1992, cu sprijinul unui bun prieten, un vis a devenit realitate pentru Adrian: prima lui emisiune la un post de radio (pirat). Dupa doi ani devine dj/producator la postul de radio Uniplus, primul post de radio independent din România.

La varsta de 19 ani avea deja emisiunea lui la doua posturi de radio de top cu acoperire nationala: Radio21 şi Kiss FM. A fost inca un pas in cariera lui.

Dar Adrian avea nevoie de inca o provocare. In 2006 sub indrumarea Sony Music a produs si lansat melodia "No Side Effect". Melodia si-a facut loc cu usurinta in top zece si a fost foarte apreciata de producatorii romani si din strainatate care au si remixat piesa in multe variante. Melodia este urmata curand de alte productii devenite hituri: “Desire” , “City Lights” si “Black Sea Coast”.

În 2007, Adrian sa alaturat echipei One FM, unde realizeaza o emisiune in fiecare joi la ora 22:00.
In 2006 si 2007 Adrian castiga locul 2 ca "The Best Romanian Dj" la premiile Nigths.ro Awards. In 2009 este din nou nominalizat si reuseste sa castige locul 1 la aceeasi categorie.

In primavara lui 2011 Adrian Eftimie lanseaza single-ul Lonely care se dovedeste un succes de radio, lucru care il impulsioneaza sa faca si un videoclip pentru piesa.

Ultimul single lansat de Adrian se numeste "Lost And Found" si a fost lansat pe 13 decembrie 2011.


Videoclipuri Adrian Eftimie
Adrian Eftimie - Lonely (2011)

Single-uri Adrian Eftimie
Adrian Eftimie - Lost And Found (2011)

Versuri Adrian Eftimie
Versuri "Adrian Eftimie - Lost And Found"

Niciun comentariu

Un produs Blogger.