Header Ads

Antonia - videoclipuri si biografie

Biografie Antonia

Nume complet: Antonia Iacobescu
Data nasterii: 12 aprilie 1989
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Genuri muzicale: Dance
Site oficial: Antonia
Pagina Facebook: Antonia

Anul 2011 a inceput in zodia Antoniei. Cantareata de origine romana ce si-a petrecut adolescenta in America a luat prin surprindere scena muzicala. Faptul ca a crescut in Las Vegas si Utah, printre oameni de culoare al caror suflet vibreaza pe r’n'b si soul, i-a influentat puternic atat stilul muzical, cat si atitudinea si modul foarte pasional in care simte si transmite ritmul.

Colaborarea sa cu Tom Boxer a adus hituri ca „Roses on Fire” (succes de top in Olanda si Polonia) si „Morena” (succes ce a depasit granitele Europei si a fost cea mai difuzata piesa din tara in luna Februarie 2010). Urmatorul hit a fost „Shake it Mamma”, aflat in heavy rotation la radiouri foarte mari din Europa si nu numai. Succesul international al piesei a sugerat bineinteles filmarea videoclipului. Astfel, la finalul anului 2010 s-a filmat un clip de imagine, in regia lui Alex Ceausu. Cantareata cu privire hipnotica apare inconjurata de gheise contemporane, pe cat de incitante, pe atat de sexy.

Antonia, catareata ce emana sarm si un amestec de senzualitate si ingenuu, pregateste pentru anul 2011 unul dintre cele mai puternice asalturi asupra scenei muzicale internationale. “Hit’em up girl!!”

sursa: AntoniaOfficial

Videoclipuri Antonia
Antonia - Santa Baby (2011)
Vunk ft. Antonia - Pleaca (2011)
Antonia - Marionette (2011)
Antonia - Shake It Mamma (2011)
Tom Boxer feat. Antonia - Morena (2010)

Single-uri Antonia
Antonia - The Christmas Song (2011)
Antonia - Marionette (2011)

Versuri Antonia
Versuri Vunk ft. Antonia - Pleaca

Niciun comentariu

Un produs Blogger.