Header Ads

Tara Holtea - videoclipuri si biografie

Biografie Tara

Nume complet: Oana Holtea
Data nasterii: 7 mai 1986
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Genuri muzicale: Dance
Site oficial: Tara
Pagina Facebook: Tara

Se spune despre 'tauri' ca iubesc arta, ca sunt realisti, disciplinati... dar si foarte posesivi. Despre mine pot spune ca bifez cu siguranta fiecare caracteristica enuntata. Cred ca pentru a reusi ai nevoie de un tel bine conturat, de perseverenta si ambitie.... ambitia de a fi cel mai bun.

Prima aparitie pe scena a fost in cadrul unei serbari scolare, unde am cantat acompaniata de o chitara clasica.

Am urmat cursuri de canto incepand din clasa a patra primara, iar in 2009 am absolvit cursurile Facultatii de Muzica
(Pedagogie Muzicala).

Am avut diverse colaborari muzicale, dar notabila este cea cu Liviu Hodor, pe care l-am cunoscut in studioul lui Edward Maya. Impreuna, toti trei, am inceput sa lucram la piesa "Happy for you". Rezultatul ne-a placut, iar succesul piesei ne-a facut sa ne dam seama ca proiectul nostru are viitor.'Happy for you' este povestea primei mele iubiri. Hitul s-a bucurat de succes international si a fost saptamani la rand in primele pozitii din topurile radiourilor din lume.

Ce imi place : .... imi plac extremele. Uneori prefer sa citesc si sa scriu, in linistea caminului meu; sa gatesc ( experimental!) si sa croiesc( in special haine pentru cainele meu).

Cand sunt plina de energie, iubesc natura mai mult ca niciodata. Imi place sa ma plimb cu motocicleta mea... sau cu masina
(daca afara ploua), fara o destinatie anume, dar hotarata sa cunosc locuri si oameni noi... sa imprim peijase si stari de suflet in amintirile mele.

Imi place foarte mult culoarea verde pentru ca o asociez cu renasterea, cu veselia... cu o 'senzualitate inocenta' as putea spune.

Imi place sa iubesc... pentru ca e singurul sentiment care ma inspira, care imi da putere de creatie si pe care nu-l pot stapani eu.

Imi place muzica... in toate formele ei. Cred ca este cea mai puternica forma de arta.

sursa: Facebook Tara

Videoclipuri Tara
Tara - Missing you (2011)
Liviu Hodor ft.Tara - Dream with you (2010)

Single-uri Tara
Tara - Toxic Love (2011)

Un comentariu:

  1. O țoapa care nu inseamna nimic, in vreme ce Iulia Albu a devenit un nume sonor si desavarsit!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.