Header Ads

Xonia - videoclipuri si biografie

Biografie Xonia

Nume complet: Loredana Sachelaru
Data nasterii: 25 iunie 1989
Locul nasterii: Melbourne, Australia
Genuri muzicale: Pop, dance, electronic
Site oficial: Xonia
Pagina Facebook: Xonia

Xonia este o artista plina de energie, distractiva si cu personalitate, care ofera o interfata carismatica si o muzica dance/pop fresh publicului ei.

 Spectacolul oferit de ea este unul captivant, talentul ei vocal sustinand imaginea exotica.

Este un real exemplu de amenintare tripla: cantareata/compozitoare, dansatoare si actrita.

Muzica:
Xonia s-a nascut in Melbourne, Australia unde si-a inceput cariera muzicala la varsta de 8 ani si pana la varsta de 14 ani, semnase deja un contract cu o casa de discuri. O tanara dornica de munca si performanta care si-a dezvoltat cunostintele muzicale si a ajuns sa isi contureze cu exactitate tipul de artist care si-a dorit sa devina. Xonia a inceput sa isi creeze un stil muzical unic o data cu dezvoltarea primului sau material original si sa se transforme intr-o cantareata ce stapaneste cu experienta performantele live.

Xonia a muncit din greu in studioul de inregistrari experimentand si colaborand cu persoane importante din industria muzicala internationala precum Martin Jenkins de la VHJ Music, Rob Davis (Kylie Minogue Cant Get You Outta My Head), Brian Rawling (Cher, Danni Minogue ), Doug Brady (John Farman, Olivia Newton John),Kevin Colbert (Paulina Rubio Casanova) si Brian Canham (Psuedo Echo Funky Town).

In 2006 Xonia a fost aleasa sa reprezinte Australia la Concursul international Miss Diaspora din Romania care i-a oferit sansa sa cante in fata a 20000 de spectatori in cadrul Festivalului Callatis.

Presa din Romania a fost placut impresionata de talentul Xoniei incat aceasta a primit invitatii sa cante in diverse show-uri de televiziune printre care emisiunea lui Horia Moculescu Slagare in devenire si cea a Stelei Popescu si Alexandru Arsinel Sare si Piper. Muzica ei a inceput sa fie difuzata iar tanara artista a tinut copertile si paginile revistelor si ziarelor multa vreme dupa acest festival.

In 2008 Xonia decide sa lucreze independent si urmareste sa isi dezvolte talentul artistic la Hollywood Pop Academy in Los Angeles, unde a fost acceptata sa studieze. Printre elevii actuali si fosti ai acestei prestigioase institutii se numara : Janet Jackson, Ne-Yo, Rihanna, Adam Levine (Maroon 5), Jessica Simpson, Britney Spears, Corbin Bleu, Lindsay Lohan, Boyz II Men, Brian McKnight. Xonia a sustinut si un turneu prin State cantand pentru comunitatile de romani si si-a petrecut o mare parte din timp si in New York lucrand si inregistrand pentru un viitor material discografic. In timpul sederii sale in America, Xonia primeste o invitatie pentru a participa in calitate de juriu in cadrul concursului anual Miss Diaspora si pentru a canta inca o data la Festivalul Callatis. Xonia accepta invitatia, si pe baza succesului avut aceasta semneaza un contract de management pentru a-si lansa oficial cariera muzicala in Romania.

In prezent, Xonia colaboreaza pentru noul album cu producatori muzicali cunoscuti din Romania precum George Hora, Mihai Ogasanu, Deepcentral si Marius Moga.

Sursa: Xonia

Videoclipuri Xonia
Xonia - Hold On ft. Deepcentral (2011)
Xonia feat Deepcentral - My Beautiful One (2010)

Single-uri Xonia
Xonia - Copacabana (2011)
Xonia - Hold On ft. Deepcentral (2011)

Niciun comentariu

Un produs Blogger.