Header Ads

LMFAO - videoclipuri si biografie

Biografie LMFAO 

Membrii: Stefan Kendal Gordy si  Skyler Austen Gordy 
Anul infiintarii: 2006
Origine: Pacific Palisades, Los Angeles, California, America
Genuri muzicale: Electro hop, hip pop, acid house, dance, electropop
Site oficial: LMFAO
Pagina Facebook: LMFAO

LMFAO este duo format din dj-ii DJs Redfoo (Stefan Kendal Gordy) si nepotul lui SkyBlu (Skyler Austen Gordy).

Grupul s-a format in 2006 in Los Angeles, California, landu-si numele de LMFAO care este o abreviere pentru "Laughing My Fucking Ass Off" folosita in limbajul de pe internet.

In noiembrie 2008 cei doi semneaza un contract cu Interscope si dupa lansarea EP-ului "Party Rock EP", in iulie 2009 lanseaza versiunea completa a albumului. Albumul "Party Rock" ajunge pana pe locul 33 in topul Billboard 200 si pana pe locul 2 in U.S Dance Chart.

In 2010 cei doi canta impreuna cu David Guetta melodia "Gettin' Over You". Aceasta melodie le aduce recunoasterea internationa ajungand in top 10 in peste zece tari din Europa, in trei dintre ele ocupand chiar locul 1.

In iunie 2011 cei doi lanseaza cel de-al doilea album numit "Sorry for Party Rocking". Prima melodie aleasa pentru a fi lansata ca single este "Party Rock Anthem" care este cantata impreuna cu cantareata Lauren Bennett. Single-ul ajunge pe primul loc in topurile din America si Canada precum si in Marea Britanie.

Al doilea single extras de pe album este Champagne Showers care este cantat in colaborare cu Natalia Kills.

"Sexy and I Know It", al treilea single extras, este lansat pe 3 octombrie 2011 si ajunge pana pe locul 1 in topul iTunes din Australia si pe locul 1 in topul Canadian Hot 100.

La aceasta data LMFAO au lansat si promoveaza "Sorry for Party Rocking", cel de-al patrulea single de pe albumul cu acelasi nume. Single-ul beneficiaza si de un videoclip pe care vi l-am prezentat pe site chiar astazi.

Videoclipuri LMFAO
LMFAO - Sorry For Party Rocking (2012)

Niciun comentariu

Un produs Blogger.