Header Ads

Melodie noua WiseNoize ft. Yvee - Falling for you (2012)

WiseNoize a lansat de curand un nou single. Se numeste Falling for you si este cantat impreuna cu cantareata Yvee. Yvee este o tanara cantareata care studiaza canto la scoala Crina Mardare Music Experience si "Falling for you" este prima ei colaborare cu WiseNoize.

Potrivit site-ului Daw.ro melodia a luat nastere in urma unor intalniri repetate intre Alex Toma, Skripa Anatolii si Yvee prin studioul DAW Studio.

Tot acest site ne da si cateva informatii despre melodie:
"Piesa a trecut prin mai multe variante de orchestratie, si pana la urma a ajuns la aceasta forma, in care predomina sound-uri occidentale si o linie melodica ce completeaza cu fiecare nuanta semnificatia versurilor. Despre ce e vorba in aceasta piesa? Despre fetele care s-au saturat sa fie abordate de baieti lipsiti de inpiratie cu aceleasi replici “fumate” si care se vad nevoite sa ii “flituiasca” mai mult sau mai putin discret, dar si despre cum lucrurile se pot schimba, pe masura ce muzica ii apropie, pe ringul de dans!"

Ca echipa de productie audio, WiseNoize a colaborat cu: Class la melodia Painter of My Soul, Crazy Win la melodia “Perfect” si “Rock this party”, Nya la melodia "All the time”si Yssa la piesa "Let’s get louder”. Amintind doar cateva :)

Asculta melodia WiseNoize feat. Yvee - Falling for you (2012)


Niciun comentariu

Un produs Blogger.