Header Ads

Alex Mica

Muzica, biografia, videoclipurile si versurile cantaretului roman Alex Mica.

Biografie Alex Mica

Nume complet: Elena Baltagan
Data nasterii:
Locul nasterii: Timisoara, Romania
Genuri muzicale: Dance, pop, urban
Site oficial: Alex Mica
Pagina Facebook: Alex Mica

Alex Mica, considerat de multi noua revelatie a muzicii dance din Romania, s-a nascut la data de 25 august 1991 la Timisoara. Prima aparitie pe scena s-a produs pe cand acesta avea 9 ani, la un concurs muzical de tinere talente. In 2008 participa la concursul “Megastar”, unde ajunge pana in semifinala alaturi de trupa “Sign”. Un an mai tarziu intra cu adevarat in “lumea selecta” a muzicii romanesti, prin colaborarea cu George Hora si Puya si feat-ul cu acesta din urma pe piesa “Doamna si Vagabontul”. In 2011 colaboreaza cu cei de la Hahaha Production si inregistreaza refrenul piesei “Save Save”, dupa care urmeaza “Seniorita” cu Allexino si Starchild, compusa de catre Alex Mica si al carei refren il interpreteaza, o piesa care nu mai are nevoie de nici o prezentare… La scurt timp apare si “Mi Corazon” impreuna cu Fabio da Lera.

Dar adevaratul debut in lumea muzicala, ca artist, il face odata cu lansarea piesei “Dalinda”, realizata impreuna cu Dony si The Kid sub egida “1ArtistMusic”. “Dalinda”, cu un numar foarte mare de accesari in numai 2 saptamani, se prefigureaza a fi unul dintre hiturile 2012.

Alex Mica stabileste un nou record intre artistii romani, primind prima cerere concretizata de concert in exteriorul tarii – Albania - la numai o saptamana de la lansarea piesei “Dalinda” pe YouTube.
Alex Mica este in prezent artist 1ArtistMusic, agentie de booking si casa de discuri, avandu-i ca membri fondatori pe Laurentiu Duta si Dony.

Sursa: Facebook


Videoclipuri Alex Mica


Single-uri Alex Mica
Alex Mica - Deep in love (2012)

Niciun comentariu

Un produs Blogger.