Header Ads

Melanie Fiona

Muzica, biografia, videoclipurile, versurile si albumele cantaretei canadiene Melanie Fiona. Muzica noua si veche cu Melanie Fiona.

Biografie Melanie Fiona

Nume complet: Melanie Fiona Halli
Data nasterii: 10 martie 1983
Locul nasterii: Toronto, Canada
Genuri muzicale: R&B, pop, soul, hip-hop
Site oficial: Melanie Fiona
Pagina Facebook: Melanie Fiona

Melanie Fiona (Melanie Fiona Hallim) este nascuta pe 10 martie 1983 în Toronto, Canada si este o cântăreată de muzică RnB, pop, soul si hip-hop.

În copilărie, Fiona interpreta diverse cântece ale lui Whitney Houston împreună cu mama sa, iar în adolescentă ea cânta piesele din serialul Disney si Mica sirenă. La finele anului 2007 Fiona semnează un contract de management cu Steve Rifkind, fondatorul casei de înregistrări SRC Records.

Pe parcursul anului 2008 Melanie Fiona a colaborat cu o serie de producători precum Salaam Remi sau Supa Dups, rezultatul conlucrării acestora fiind primul album de studio al interpretei. Intitulat The Bridge, discul a fost lansat în Canada la data de 12 mai 2009.

Primele două discuri single ale interpretei, „Give It to Me Right” si „It Kills Me”, au fost lansate pe parcursul anului 2009. Cântecele s-au bucurat de succes în unele clasamente de specialitate din Europa si America de Nord.

Sursa: Wikipedia


Videoclipuri Melanie Fiona
Melanie Fiona - Gone & Never Coming Back (2011)

Niciun comentariu

Un produs Blogger.