Header Ads

Adda - Draga inima (videoclip 2016)

Vezi videoclipul melodiei "Draga inima" cantata de cantareata romana de muzica dance pop: Adda. Melodia produsa de Cat Music si Baladda Records - casa de productie a cantaretei are muzica si versurile compuse de ADDA, Liviu Teodorescu si Robert Toma si a fost lansata ca single pe 16 februarie 2016.

Videoclipul melodiei "Draga inima" a fost regizat de Bogdan Daragiu si a fost lansat pe 16 februarie 2016 pe contul oficial de pe Youtube al cantaretei. La doua zile de la lansare, videoclipul cantaretei Adda are peste 250 de mii de vizualizari.Single: Da
Featuring:
Videoclip: Da
Regizor: Bogdan Daragiu
Album:
Lansare single: 16 februarie 2016
Lansare videoclip: 16 februarie 2016
Gen muzical: Pop
Label: Baladda Records / Cat Music
Compozitori: ADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Ionut "Yogi" Vasilache, Serban Cazan, Adrian Popescu
Producatori: Baladda Records / Cat Music

Adda despre melodie: "Am scris 'Draga Inima' acum doi ani. M-am gandit la inima si la cum trece ea prin toate incercarile vietii. Cum rezista provocarilor si trece de toate incercarile, cum e ea inocenta si spera ca o sa fie mai bine, indiferent de situatie. Uneori, doar inima ramane pozitiva si crede ca totul o sa fie bine, caci, de altfel, mereu e in razboi cu mintea. Ea tot incearca si incearca, nu se lasa pana nu obtine ce-si doreste. Piesa asta e o scrisoare deschisa catre inima mea"

Niciun comentariu

Un produs Blogger.