Header Ads

Lora - Ne impotrivim (videoclip 2015)

Vezi videoclipul melodiei "Ne impotrivim" cantata de cantareata romana de muzica dance pop: Lora. Melodia produsa de HAHAHA Production are muzica si versurile compuse de Theea Miculescu si Lucian Nagy si a fost lansata ca single pe 9 noiembrie 2015.

Videoclipul melodiei "Ne impotrivim" a fost regizat de Michael Adrian Mircea si a fost lansat pe 9 noiembrie 2015 pe contul oficial de pe Youtube al label-ului MediaPro Music. La aproape 4 luni de la lansare, videoclipul cantaretei Lora are peste 10 milioane de vizualizari.

Tipul care apare in videoclip alaturi de Lora este actor si se numeste Catalin Gheorghe.


Single: Da
Featuring:
Videoclip: Da
Regizor: Michael Adrian Mircea
Album:
Lansare single: 9 noiembrie 2015
Lansare videoclip: 9 noiembrie 2015
Gen muzical: Pop
Label: MediaPro Music
Compozitori: Theea Miculescu, Lucian Nagy, Serban Cazan, Boka Florin
Producatori: HAHAHA Production

Lora despre melodie: "Frica de a-ti recunoaste sentimentele, frica de a iubi este o calatorie spre iad. Iubirea este felul lui Dumnezeu de a-ti spune care este calea pe care trebuie sa mergi. Sfatul meu...paseste cu incredere. Nu conteaza cat dureaza, important e sa nu ignori sentimentele si sa ti le asumi. Multumesc dragei mele Theea, care a patruns in inima mea si a scos de acolo aceasta piesa, multumesc HaHaHa Production pentru incredere si sustinere si intregii mele echipe, de la management, casa de discuri, regizor, styling, make-up, pana la fanii care sunt a 2a familie si care cresc odata cu mine. Va iubesc pe toti si va multumesc pentru sustinere!"

Niciun comentariu

Un produs Blogger.