Header Ads

Mario Fresh - Iarta-ma (videoclip 2016)

Vezi videoclipul melodiei "Iarta-ma" cantata de cantaretul roman de muzica pop dance: Mario Fresh. Melodia produsa de Cat Music are muzica si versurile compuse de Alexandru Ionut Velea si Valentin Cristian Udrea, iar de partea de instrumental s-a ocupat Batranu Razvan Marian, Chariton Robert Iohanes si Antonius Buzatu aka Soundboy.


Videoclipul melodiei "Iarta-ma" a fost regizat de Richard Stan si Claudiu Stan si a fost lansat pe 18 februarie 2016 pe contul oficial de pe Youtube al casei de productie Cat Music. La 8 zile de la lansare, videoclipul cantaretului Mario Fresh are peste 450 de mii de vizualizari.


Single: Da
Featuring:
Videoclip: Da
Regizor: Richard Stan si Claudiu Stan
Album:
Lansare single: 18 februarie 2016
Lansare videoclip: 18 februarie 2016
Gen muzical: Pop
Label: Cat Music
Compozitori: Alexandru Ionut Velea, Valentin Cristian Udrea
Producatori: Cat Music

Mario Fresh despre single: “Cu Alex Velea si Antonia in jurul meu, imi dau seama cat de puternice pot fi unele cuvinte, iar un simplu “Iarta-ma” poate aduce din nou zambetul pe buzele persoanei apropiate, la fel si gesturile mici, precum o floare. Sunt norocos sa fac parte din brigada Golden Boy Society, mergem in fiecare zi la studio si compunem muzica, iar la 'Iarta-ma' chiar a contribuit intreaga echipa, de versuri s-au ocupat Alex si Rashid, iar de instrumental Boier Bibescu si Soundboy si fiecare si-a adus contributia”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.