Header Ads

Vunk - Iubeste-ma de tot (videoclip 2016)

Vezi videoclipul melodiei "Iubeste-ma de tot" cantata de formatia romana de muzica rock: Vunk. Melodia are muzica si versurile compuse de Cornel Ilie si Gabriel Maga. In clip joaca Ana Maria Guran, actrita principala din filmul Lumea e a mea, care tocmai a fost premiata la Best Film Fest și Ana Maria Ilinca, model.

Videoclipul melodiei "Iubeste-ma de tot" a fost filmat in Venetia, in timpul Carnavalului in regia lui Sandu Anton si a fost lansat pe 10 februarie 2016 pe contul oficial de pe Youtube al casei de productie MediaPro Music. La 5 zile de la lansare, videoclipul trupei Vunk are peste 200 de mii de vizualizari.
Single: Da
Featuring:
Videoclip: Da
Regizor: Sandu Anton
Album:
Lansare single: 10 februarie 2016
Lansare videoclip: 10 februarie 2016
Gen muzical: Rock
Label: MediaPro Music
Compozitori: Cornel Ilie, Gabriel Maga
Producatori: Iancu Moraru

Cornel Ilie despre piesa: „Pentru videoclipul Iubeste-ma de tot am lucrat cu regizorul Sandu Anton, acelasi regizor de la clipul Un nou univers. Impreuna am fost de acord ca povestea clipului poate fi mai puternica si mai sugestiva daca ar fi o poveste intre doua personaje feminine. In clip joaca Ana Maria Guran, actrita principala din filmul Lumea e a mea, care tocmai a fost premiata la Best Film Fest și Ana Maria Ilinca, model. Am ales sa filmam in Venetia, in timpul Carnavalului, pentru ca o astfel de relatie este tinuta, de obicei, in spatele mastilor, iar atunci cand ii judecam pe ceilalti pentru alegereile lor, ar fi mai bine sa ne dam noi mastile jos și sa acceptam orice forma de iubire, atata timp cat este sincera și este impartasita #detot".

Video Cornel Ilie vorbind despre piesa "Iubeste-ma de tot"

Niciun comentariu

Un produs Blogger.