Header Ads

Jennifer Lopez feat. Wisin - Amor, amor, amor - videoclip 2017

Cantareata americana Jennifer Lopez a lansat pe 10 noiembrie 2017 videoclipul melodiei Amor, amor, amor cantata impreuna cu cantaretul de reggaeton, pouertoricanul Wisin. Single-ul a fost lansat in aceeasi zi cu videoclipul pe site-ul Youtube.


Amor, amor, amor este cel de-al doilea single lansat de Jennifer Lopez de pe albumul in limba spaniola Por Primera Vez ce va fi lansat in 2018. Melodia este compusa de Jennifer Lopez impreuna cu Oscar Hernández, German Hernandez, Marco Antonio Muñiz si Juan Luis Morera si a fost produsa de Oscarcito si Motiff.

Videoclipul a fost regizat de Jessy Terrero si a fost filmat in septembrie in statia de metrou Bowery din Manhattan. Terrero a mai regizat pentru Jennifer Lopez videoclipurile melodiilor "Live It Up", "Follow the Leader", "Adrenalina" and "I Luh Ya Papi".

În clip, Lopez și Wisin se întâlnesc cu trupele lor pentru un dans într-o stație de metrou vacantă, înainte ca toți să urce în tren. Dansatorii simuleaza o competiție în timp ce Lopez și Wisin isi cântă unul altuia si apoi pleaza in Abarth-ul lui Wisin. Videoclipul a generat 8 milioane de vizionări în primele trei zile.

Videoclip Jennifer Lopez feat. Wisin - Amor, amor, amorNiciun comentariu

Un produs Blogger.