Header Ads

Black Matias ft. What's UP - Atat de rece - videoclip 4K 2018

Black Matias se lanseaza ca proiect si totodata isi lanseaza si primul single. Melodia se numeste "Atat de rece" si este cantata impreuna cu What's UP, care incurajeaza oamenii sa-l asculte printr-un mesaj pe contul lui de facebook: Big Up pentru BlvckMatias ! Este primul lui proiect. Hai sa-l primim asa cum se cuvine!


Cei de la Cat Music scriau la sfarsitul lui februarie pe facebook:
Vremea de afara i-a inspirat pe BlvckMatias si What s Up, care lanseaza #AtatDeRece, un #single perfect de ascultat intr-o zi de iarna

In pagina "despre" a paginii de facebook a lui Black Matis gasim: Born to be an entertainer , so i work hard to get closer to my dream .
Putin din partea unui incepator necunoscut, insa speram ca Matias sa-si scrie mai multe despre el pentru ca publicul sa inteleaga pe cine asculta.

In februarie, cantaretul What's UP a lansat single-urile "Ora 2" si "Hana", si are in pregatire o noua lansare.

Melodia "Atat de rece" are textul si muzica compuse de Marius (What's UP) Ivancea si Black Matias, iar de productie s-a ocupat Cat Music.

Videoclipul melodiei "Atat de rece" a fost lansat pe 27 februarie 2018 pe contul de Youtube al casei de productie Cat Music si a fost regizat de Ionut Trandafir. Videoclipul are la 4 zile de la lansare peste 140 de mii de vizualizari.

Videoclip: Black Matias ft. What's UP - Atat de rece (Official Video)




Niciun comentariu

Un produs Blogger.