Header Ads

Lidia Buble - Toate melodiile

Muzica noua si muzica veche cu Lidia Buble. Melodii si cantece noi si vechi cu Lidia Buble. Videoclipuri noi si vechi cu solista Lidia Buble. Ultima melodie Lidia Buble. In aceasta pagina gasiti toate melodiile cantaretei Lidia Buble. Toate cantecele lansate de Lidia Buble din 2014 pana in 2018.


Lidia Buble s-a nascut pe 9 iunie 1993 in Deva, Hunedoara si s-a facut cunoscuta in 2014 datorita colaborarii cu Adrian Sina si trupa Akcent la melodiile „Kamelia” și „Noi simțim la fel”. Apoi cantecul Le-am spus și fetelor (2015) a adus-o pe Lidia Buble in prim planul muzicii romanesti.

Dati clic pe butonul "Vezi videoclip" pentru a viziona videoclipul melodiei respective si apoi pe butonul "Ascunde videoclip" pentru a-l ascunde.


Lidia Buble - Sarut mana, Mama! - videoclip 2018
Melodia "Sarut mana, Mama!", impreuna cu single-ul "Camasa" lansat anul trecut, vor fi incluse pe primul ei album pe care il va lansa in toamna acestui an... citeste tot.

Lidia Buble - Camasa - videoclip 2017
Melodia "Camasa", a fost lansata pe 3 octombrie 2017 si alaturi de cantecul "Sarut mana, Mama!" va fi inclusa pe primul album al canataretei. Videoclipul a fost produs de EpiQ si regizat de Ionut Trandafir.

Lidia Buble - Eu voi fi - videoclip 2017
Melodia "Eu voi fi", a fost lansata de Lidia Buble pe 22 martie 2017 si a fost compusa de Andrei Vitan, Adrian Sina, Sandra N.

Lidia Buble - Secrete (Official Single 2017)
Melodia "Secrete", a fost lansata de Lidia Buble pe 31 martie 2017 si a fost compusa de Alex Pelin si Andy Platon. Din pacate melodia nu a beneficiat si de un videoclip.

Lidia Buble feat. Matteo - Mi-e bine - videoclip 2016
Melodia "Secrete", a fost lansata de Lidia Buble pe 12 octombrie 2016 si a fost compusa de Adrian Sina. A fost produsa in studiourile "Akcent Music" impreuna cu Cat Music.

Lidia Buble feat. Adrian Sina - Ma certi - videoclip 2016
Melodia "Secrete", a fost lansata de Lidia Buble pe 13 aprilie 2016 si a fost compusa de Adrian Sina, Anca Cojocaru si Andrei Vitan. De regia videoclipului s-a ocupat NGM Creative (Bogdan Paun & Alexandru Muresan).

Lidia Buble feat. Amira - Le-am spus si fetelor - videoclip 2015
Melodia "Le-am spus si fetelor", a fost lansata de Lidia Buble pe 7 octombrie 2015 si a fost compusa de Adrian Sina, Silviu Dumitrascu si Amira Bugheata. Este melodia care a consacrat-o pe cantareata.

Lidia Buble - Inima nu stie - videoclip 2015

Directia 5 feat. Lidia Buble - Forever love - videoclip 2014

Lidia Buble feat. Adrian Sina - Noi Simtim La Fel - videoclip 2014

Akcent feat Lidia Buble & DDY Nunes - Kamelia - videoclip 2014Niciun comentariu

Un produs Blogger.