Header Ads

Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee videoclip 2017

"Despacito" (romana: "încet") este un single al cântărețului portorican, Luis Fonsi cantat impreuna cu rapperul Daddy Yankee si inregistrat pentru urmatorul album de studio al lui Fonsi. Cântecul a fost scris de Fonsi, Erika Ender și Daddy Yankee și a fost produs de Mauricio Rengifo și Andrés Torres. O versiune remixă cu cantaretul canadian Justin Bieber a fost lansată pe 17 aprilie 2017, ceea ce a contribuit la îmbunătățirea performanței cântecului în numeroase țări, în special în lumea vorbitorilor de limbă engleză.


Din punct de vedere comercial, cântecul "Despacito" a intrat in topurile din 47 de țări și a ajuns în top 10 din alte zece, făcându-l cel mai de succes single al lui Fonsi, cât și cel al lui Daddy Yankee. În august 2017, videoclipul oficial pentru "Despacito" a devenit cel mai vizionat videoclip de pe YouTube din toate timpurile, după ce a reusit sa treaca de trei miliarde de vizualizări. A devenit primul videoclip de pe Youtube care a reusit sa treaca de de trei și apoi de patru miliarde de vizualizări.

"Despacito" a primit premiul pentru Latin Grammy Awards for Record of the Year, premiul pentru Song of the Year, premiul pentru Best Urban Fusion/Performance si premiul pentru  Best Short Form Music Video la cea de-a 18-a ediție a Premiilor Latin Grammy Awards.
Videoclipul lansat pe 12 ianuarie 2017 are in acest moment 4,9 miliarde de vizualizari, indreptandu-se cu pasi repezi de pragul de 5 miliarde.
Un comentariu:

Un produs Blogger.