Header Ads

Muzica Martie 2018 - Toate Melodiile - Videoclipuri Martie

Muzica noua romaneasca si straina aparuta in luna martie 2018. Melodii si cantece noi lansate de cantareti romani si straini in martie 2018. Ultimele melodii din martie si toate melodiile lunii martie.
JUNO - EGO - videoclip 2018
Melodia "Ego" este lansata de cantaretul roman JUNO pe 20 martie 2018 si are muzica si versurile compuse de Florin Boka si Alexandru Stancu. Videoclipul a fost regizat de Sergiu Nicola.

Seredinschi - Piesa mea de dor - videoclip 2018
Melodia "Piesa mea de dor" este lansata de cantaretul roman Seredinschi pe 9 martie 2018 si are muzica si versurile compuse de Andrei Mihai, Sebastian Seredinschi, Radu Alexandru, Andrei Maria (Smiley) si Alexandru Stancu. Videoclipul a fost regizat de Sergiu Nicola.

Taylor Swift - Delicate - videoclip 2018
"Delicate" este o melodie a cantaretei americane Taylor Swift lansata ca al patrulea single de pe albumul cu numarul sase, numit Reputation (2017). Melodia si videoclipul au fost lansate pe 20 martie 2018.

MSTR ROGERS - Wild One - videoclip 2018
Melodia "Wild One" este lansata de MSTR ROGERS pe 23 martie 2018 si are videoclipul regizat de Inka Wood.

Toni Braxton - Long As I Live - videoclip 2018
Melodia "Long as I Live" este lansata de cantareata americana Toni Braxton pe 9 februarie 2018 iar videoclipul pe 23 martie pe contul ei de Vevo.

Adrian Sina - Un Gram - videoclip 2018
Melodia "Un Gram" este lansata de cantaretul roman Adrian Sina pe 26 martie 2018 si are muzica si textul compuse de Adrian Sina si Flick.

AKCENT feat. Ackym & Veo - Rendez Vous - videoclip 2018
Melodia "Rendez Vous" este lansata de AKCENT pe 22 martie 2018 si este cantat impreuna cu cantareata Ackym si Veo.
Cantecul are muzica si textul compuse de Adrian Sina si VEO.

Charlie Puth - Change (feat. James Taylor) - single 2018
Melodia "Change" este lansata de cantaretul Charlie Puth pe 25 martie 2018 si este cantata impreuna cu James Taylor.

Manuel Riva feat. Alexandra Stan - Miami - videoclip 2018
Melodia "Miami" este lansata de Manuel Riva pe 16 martie 2018 si este cantat impreuna cu cantareata romana Alexandra Stan.
Cantecul are muzica si textul compuse de George Emanuel Calin si Cristian Sorin Ochiu.

Keo - When We Were Young (originally by Adele) - videoclip 2018
Melodia "When We Were Young" este lansata de cantaretul roman Keo pe 15 martie 2018 si este un cover dupa melodia cu acelasi nume cantat de Adele.


Akcent - Deep In Your Eyes - videoclip 2018
Melodia "Deep In Your Eyes" este lansata de Akcent (Adrian Sina) pe 9 martie 2018 si este cantata impreuna cu cantareata Reea.
Cantecul are muzica si textul compuse de Adrian Sina si Reea, iar de instrumental s-a ocupat Ackym.

Mr.Gong & June - Back to Mexico - videoclip 2018
Melodia "Back to Mexico" este lansata de cantaretul Mr.Gong pe 5 martie 2018 si este cantata impreuna cu cantareata June.
Cantecul are muzica si textul compuse de Silviu Paduraru (Deepside Deejays), Tanase Cristina si Unc Alexandru.

Kelly Clarkson - I Don't Think About You - videoclip 2018
"I Don't Think About You" este o melodie a cantaretei americane Kelly Clarkson lansata ca al doilea single de pe albumul cu numarul opt, numit Meaning of Life (2017). Melodia a fost lansata pe 9 februarie iar videoclipul pe 20 martie 2018.

DAVE STANCY & ANNABELLA - Partea Mea Preferata - videoclip 2018
Melodia "Partea Mea Preferata" este lansata de cantaretul DAVE STANCY pe 2 martie 2018 si este cantata impreuna cu ANNABELLA.
Cantecul are muzica si textul compuse de Ovidiu Romeo Stancu (Dave Stancy), iar de productie s-a ocupat We're It Records.

Ramona Nerra & Dr. Mako feat. Mnday - Sorry (For You) - videoclip 2018
Melodia "Sorry (For You)" este lansata de cantareata Ramona Nerra pe 23 martie 2018 si este cantata impreuna cu Dr. Mako si Mnday.
Cantecul are muzica si textul compuse de Ramona Nerra, Dr. Mako si Chris Brow (Mnday).

DJ Project feat. MIRA - Inima nebuna - videoclip 2018
Melodia "Inima nebuna" este lansata de duoul roman DJ Project pe 23 martie 2018 si este cantata impreuna cu cantareata MIRA.
Cantecul are muzica si textul compuse de Ropcea Andrei, Stoica Mario Roberto, Andra Ioan si Andrei Ropcea.

Andrei Leonte - Dragoste in haine de casa - videoclip 2018
Melodia "Dragoste in haine de casa" este lansata de cantaretul roman Andrei Leonte pe 21 martie 2018 si are muzica si textul compuse de Victor Razvan Alstani si Andrei Leonte. De productie s-a ocupat Cat Music iar videoclipul melodiei a fost regizat de Anthony Icuagu si Andrei Leonte.

DJ Khaled - I Believe ft. Demi Lovato (from Disney’s A WRINKLE IN TIME) - videoclip 2018
"I Believe" este o melodie a lui DJ Khaled lansata ca al treilea single de pe albumul soundtrack al filmului A Wrinkle in Time. Melodia cantata impreuna cu Demi Lovato si videoclipul au fost lansate pe 9 martie 2018.

Andreea Balan - Tango in priviri - videoclip 2018
Melodia "Tango in priviri" este lansata de cantareata romana Andreea Balan pe 21 martie 2018 si are muzica si textul compuse de Anghel Alexandru. De productie s-a ocupat Rad Ionut iar videoclipul melodiei a fost regizat de TrandaFilm.


Kylie Minogue - Stop Me from Falling - videoclip 2018
"Stop Me from Falling" este o melodie a cantaretei australiene Kylie Minogue lansata ca al doile single de pe albumul cu numarul paisprezece, numit Golden (2018). Melodia si videoclipul au fost lansate pe 9 martie 2018.

Velisar - Fears - videoclip 2018
Melodia "Fears" este lansata de cantaretul Velisar pe 13 martie 2018 si are muzica si textul compuse de Velisar Mihai Roberto si Alexandra Dinu. Videoclipul melodiei a fost regizat de Roxana Andrei.

Obie - Vamonos - videoclip 2018
Melodia "Vamonos" este lansata de cantaretul Obie pe 9 martie 2018 si are muzica si textul compuse de Mike 'Obie' Chigbundu. La orchestratie au ajutat si Razvan Matache si Mantra.

Vozniuc feat. Viorel Grecu - ANONIMA - videoclip 2018
Melodia "Anonima" este lansata de cantaretul roman Vozniuc pe 6 martie 2018 si este cantata impreuna cu Viorel Grecu.
Cantecul are muzica si textul compuse de Vozniuc Dan si Viorel Grecu, iar productia a fost asigurata de Vozniuc Dan.

Francisca feat Proconsul & Uddi - Arunci cu umbra - videoclip 2018
Melodia "Arunci cu umbra" este lansata de cantareata romana Francisca pe 27 martie 2018 si este cantata impreuna cu trupa rock Proconsul si rapperul Uddi.
Cantecul are muzica si textul compuse de Marius Dia, Bogdan Mihai Marin (Bodo), Anghelescu Robert, Dinca Dragos Constantin si Alex Parker.

Robert Botezan - Tu Nu, Eu Da - videoclip 2018
Melodia "Tu Nu, Eu Da" este lansata de cantaretul roman Robert Botezan pe 23 martie 2018 si are muzica si textul compuse de Ioana Ignat. Este primul single din cariera a lui Robert Botezan, finalistul emisiunii "Vocea Romaniei".
Iata ce a scris solistul pe contul lui de Facebook.
“Tu Nu, Eu Da " - primul meu single este acum out pe canalul meu oficial de YouTube.
Am pus multă pasiune și emoție în piesa asta pe care v-o dedic vouă și sper să vă placă la fel de mult ca și mie !
Vă pup,

Bon Jovi - When We Were Us - videoclip 2018
"When We Were Us" este o melodie a trupei rock americana Bon Jovi lansata de pe albumul This House Is Not for Sale. Melodia a fost lansata pe 23 februarie si videoclipul pe 4 martie 2018.

Lavinia - Replica de cinema - videoclip 2018
Melodia "Replica de cinema" este lansata de cantareata romana Lavinia pe 20 martie 2018 si are muzica si textul compuse de Robert Toma si Adrian Klein. De orchestral s-a ocupat Adrian Klein iar productia a fost facuta de Adrian Klein, Andrei Barbu si DeMoga Music.

Giulia - Imi da fiori - videoclip 2018
Melodia "Imi da fiori" este lansata de cantareata romana Giulia pe 19 martie 2018 si are videoclipul regizat de Sergiu Nicula.


Holograf feat Ethan Fay - I need your Love - videoclip 2018
Melodia "I need your Love" este lansata de trupa rock Holograf pe 16 martie 2018 si are muzica si este cantata impreuna cu Ethan Fay. O melodie scrisa si compusa in intregime de Holograf.

Daiana - Luni erai - videoclip 2018
Melodia "Luni erai" este lansata de cantareata Daiana pe 14 martie 2018 si are muzica si textul compuse de Silviu Marian Mindroc, Andreea Vatavu si Theea Miculescu. Videoclipu a fost regizat de Silviu Mindroc.

Sandina - Pe o stea - videoclip 2018
Melodia "Pe o stea" este lansata de cantareata Sandina pe 1 martie 2018 si are muzica si textul compuse de Sandina Scurea. Videoclipu a fost regizat de Nicu Dragan.

Carrie Underwood - The Champion ft. Ludacris - videoclip 2018
"The Champion" este o melodie a cantaretei americance Carrie Underwood lansata ca tema pentru deschiderea Super Bowl. Melodia cantata impreuna cu rapperul Ludacris a fost lansata pe 12 ianuarie iar videoclipul pe 2 martie 2018.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.