Header Ads

Valerie - Sahara - videoclip 2018

O noua cantareata isi face debutul pe piata muzicala romaneasca. Este vorba de Valerie, in varsta de 23 de ani, din Republica Moldova care isi lanseaza primul single numit "Sahara", si totodata si primul ei videoclip. Sub cupola Cat Music, Valerie a reusit sa stranga doar 11 zile, peste 200 de mii de vizualizari.


Iata ce spune cantareata despre piesa si inceputul cariei:
“Am reusit sa-mi indeplinesc visul cand i-am cunoscut pe producatorii mei de la Soundify Media, la care am ajuns dintr-o pura intamplare. M-am bucurat enorm sa descopar niste oameni atat de talentati, alaturi de care am muncit foarte mult si am reusit sa producem mai multe piese printre care si single-ul «Sahara», pe care il vom lansa alaturi de Cat Music. Am filmat videoclipul intr-un loc special, la cetatatea Enisala din judetul Tulcea, impreuna cu unul dintre producatorii mei, Costel Dominteanu. Rezultatul a depasit orice asteptare. Imi doresc ca toata lumea sa se bucure de energia acestei melodii si sa se pregateasca pentru surprizele uriase ce vor urma”, declara artista.

Melodia "Sahara" are textul si muzica compuse de Costel Dominteanu si Flavia Zoe, iar piesa este produsa de Soundify Media Production.

Videoclipul melodiei "Sahara" a fost lansat pe 20 februarie 2018 pe contul de Youtube al casei de productie Cat Music si a fost regizat de ???. Videoclipul are la nici doua saptamani de la lansare peste 200 de mii de vizualizari.

Videoclip: Valerie - Sahara (Official Video)
Niciun comentariu

Un produs Blogger.