Header Ads

Videoclip Better Man - Ellie Goulding (2023): Descoperă puterea și încrederea lui Ellie Goulding în noul său single 'Better Man'

Better Man, piesa cântăreței Ellie Goulding, este un imn împuternicitor care face parte din ediția deluxe a albumului său de studio, Higher Than Heaven, lansat pe 7 aprilie 2023. De-a lungul carierei sale, Ellie Goulding s-a remarcat prin balade romantice și piese pop-dance energice, dar Better Man este o schimbare de direcție în ceea ce privește tematica și sunetul.
Melodia este o afirmație a puterii și încrederii în sine a artistei. Ellie cântă despre faptul că ea este omul mai bun, că este puternică și că știe să-și aprecieze propria valoare. Versurile transmit un mesaj de încurajare și de încredere în sine, îndemnând ascultătorii să-și recunoască propriul potențial și să se ridice deasupra adversităților.

Compoziția piesei a fost realizată de Ellie Goulding împreună cu Jussifer, Jack Patterson și Tayla Parx. Jussifer, producătorul muzical finlandez-american, este cunoscut pentru colaborările sale cu artiști de top și pentru nominalizările sale la premiile Goya. Jack Patterson, membru al trupei Clean Bandit, și-a făcut un nume ca și compozitor de succes, câștigând premii Ivor Novello pentru creațiile sale. Tayla Parx, cântăreață și compozitoare americană, a colaborat cu numeroși artiști de top și a lansat și propriile albume solo.

Albumul Higher Than Heaven este cel de-al cincilea album de studio al lui Ellie Goulding, lansat după o pauză de trei ani de la ultimul său album, Brightest Blue. Acest album a fost influențat de pandemia COVID-19, iar temele sale explorează luptele și provocările din ultimii ani. Cu toate acestea, piesa Better Man este un punct de vedere optimist și puternic, care evidențiază încrederea în sine a artistei.

În concluzie, Better Man reprezintă o schimbare de direcție în sunetul și tematica abordată de Ellie Goulding, oferind un mesaj puternic de încredere în sine și de împuternicire. Colaborarea cu Jussifer, Jack Patterson și Tayla Parx aduce o combinație eclectică de talente muzicale, iar albumul Higher Than Heaven promite să fie o experiență captivantă pentru fanii artistei.

Vezi videoclipul melodiei Better Man a Ellie GouldingNiciun comentariu

Un produs Blogger.